Вы должны ввести не менее 3 символов
Недавно добавленные Хочу что бы обьявления отправлялись на мой адрес.
Создать Уведомление

Продажа квартира киев голосеевский пр. науки 20

63 Результаты Поиска

Продам квартиру 2 ком. квартира 60 кв.м, Киев, Голосеевский р-н, Багринова Гора, Лысогорский спуск

Квартира

15/25 эт. 60/20/21м Запрошуємо вас ознайомитися з чудовим пропозицією - 2-кімнатна квартира в ексклюзивному ЖК бізнес-класу Central Hills. Ця резиденція розташована на 15-му поверсі 25-поверхового будинку, який розташований в найчистішому та найзатишнішому куточку Києва. Central Hills - це не тільки місце проживання, а й спосіб життя, де природа, мистецтво та схожі інтереси об'єднуються в єдину гармонійну картину. Планується, що другий будинок комплексу буде зданий в експлуатацію в першому кварталі 2025 року. "Central Hills" знаходиться в престижному Голосіївському районі на історичній Багриновій горі, що пропонує захоплюючі панорамні вигляди на Дніпро та його притоки. Комплекс має обширну територію, яка натхненно зливається з великим природним парком, даруючи неперевершені ландшафтні краси. Безпека та комфорт мешканців гарантовані завдяки закритій території та цілодобовій охороні. Окрім житла, в плані комплексу передбачено школу, дитячий садок, торгово-розважальний центр, підземні та гостьові паркінги, спортивні майданчики, зони для барбекю, фітнес-центр та спа-салони. Зручність руху та доступу до громадського транспорту забезпечується близькістю до зупинки, до якої можна дійти всього за 10 хвилин пішки. Додатково, цей комплекс надає легкий доступ до основних станцій метро, включаючи "Деміївську", "Либідську", "Дружбу народів", "Печерську" та інші. Не упустіть можливість вкласти в інвестиції в нове життя, яке пропонує "Central Hills" - цей комплекс обіцяє бути не тільки місцем проживання, а й стилем життя, де всі ваші потреби та бажання відображені в кожному аспекті.вул. АКАДЕМІКА ЗАБОЛОТНОГО - пл. Одеська - пр. Академіка Глушкова (М "ІПОДРОМ", автостанція "Південна", М "ВИСТАВКОВИЙ ЦЕНТР") - пр. Голосіївський - пл. Голосіївська (М "ГОЛОСІЇВСЬКА") - пр. Голосіївський - пл. Деміївська (М "ДЕМІЇВСЬКА") - просп. Науки - вул. МАРШАЛЬСЬКА Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-710-294-MG.

Киев - Багринова гора
2.869.436 грн. 2.944.356 грн.

60 m²

2 Комнат

подробно

Продам квартиру 1 ком. квартира 50 кв.м, Киев, Голосеевский р-н, Автовокзал, Науки пр., 55а

Квартира

11/25 эт. 50/20/10м Без комісії. Продаж просторої, затишної 1- кімнатної квартири...

Киев - Автовокзал
3.074.180 грн.

50 m²

1 Комнат

подробно

Продам квартиру 1 ком. квартира 34 кв.м, Киев, Голосеевский р-н, Багринова Гора, Лысогорский спуск, 20

Квартира

15/25 эт. 34/20/6м Запрошуємо вас ознайомитися з чудовим пропозицією - 1-кімнатна квартира в ексклюзивному ЖК бізнес-класу Central Hills. Ця резиденція розташована на 15-му поверсі 25-поверхового будинку, який розташований в найчистішому та найзатишнішому куточку Києва. Central Hills - це не тільки місце проживання, а й спосіб життя, де природа, мистецтво та схожі інтереси об'єднуються в єдину гармонійну картину.вул. АКАДЕМІКА ЗАБОЛОТНОГО - пл. Одеська - пр. Академіка Глушкова (М "ІПОДРОМ", автостанція "Південна", М "ВИСТАВКОВИЙ ЦЕНТР") - пр. Голосіївський - пл. Голосіївська (М "ГОЛОСІЇВСЬКА") - пр. Голосіївський - пл. Деміївська (М "ДЕМІЇВСЬКА") - просп. Науки - вул. МАРШАЛЬСЬКА Планується, що другий будинок комплексу буде зданий в експлуатацію в першому кварталі 2025 року. "Central Hills" знаходиться в престижному Голосіївському районі на історичній Багриновій горі, що пропонує захоплюючі панорамні вигляди на Дніпро та його притоки. Комплекс має обширну територію, яка натхненно зливається з великим природним парком, даруючи неперевершені ландшафтні краси. Безпека та комфорт мешканців гарантовані завдяки закритій території та цілодобовій охороні. Окрім житла, в плані комплексу передбачено школу, дитячий садок, торгово-розважальний центр, підземні та гостьові паркінги, спортивні майданчики, зони для барбекю, фітнес-центр та спа-салони. Зручність руху та доступу до громадського транспорту забезпечується близькістю до зупинки, до якої можна дійти всього за 10 хвилин пішки. Додатково, цей комплекс надає легкий доступ до основних станцій метро, включаючи "Деміївську", "Либідську", "Дружбу народів", "Печерську" та інші. Не упустіть можливість вкласти в інвестиції в нове життя, яке пропонує "Central Hills" - цей комплекс обіцяє бути не тільки місцем проживання, а й стилем життя, де всі ваші потреби та бажання відображені в кожному аспекті. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-710-061-MG.

Киев - Багринова гора
1.499.445 грн. 1.538.595 грн.

34 m²

1 Комнат

подробно

Продам квартиру 1 ком. квартира 34 кв.м, Киев, Голосеевский р-н, Багринова Гора, Лысогорский спуск, 20

Квартира

16/25 эт. 34/20/6м Запрошуємо вас ознайомитися з чудовим пропозицією - 1-кімнатна квартира в ексклюзивному ЖК бізнес-класу Central Hills. Ця резиденція розташована на 14-му поверсі 25-поверхового будинку, який розташований в найчистішому та найзатишнішому куточку Києва. Central Hills - це не тільки місце проживання, а й спосіб життя, де природа, мистецтво та схожі інтереси об'єднуються в єдину гармонійну картину. Планується, що другий будинок комплексу буде зданий в експлуатацію в першому кварталі 2025 року. "Central Hills" знаходиться в престижному Голосіївському районі на історичній Багриновій горі, що пропонує захоплюючі панорамні вигляди на Дніпро та його притоки. Комплекс має обширну територію, яка натхненно зливається з великим природним парком, даруючи неперевершені ландшафтні краси. Безпека та комфорт мешканців гарантовані завдяки закритій території та цілодобовій охороні. Окрім житла, в плані комплексу передбачено школу, дитячий садок, торгово-розважальний центр, підземні та гостьові паркінги, спортивні майданчики, зони для барбекю, фітнес-центр та спа-салони. Зручність руху та доступу до громадського транспорту забезпечується близькістю до зупинки, до якої можна дійти всього за 10 хвилин пішки. Додатково, цей комплекс надає легкий доступ до основних станцій метро, включаючи "Деміївську", "Либідську", "Дружбу народів", "Печерську" та інші. Не упустіть можливість вкласти в інвестиції в нове життя, яке пропонує "Central Hills" - цей комплекс обіцяє бути не тільки місцем проживання, а й стилем життя, де всі ваші потреби та бажання відображені в кожному аспекі.вул. АКАДЕМІКА ЗАБОЛОТНОГО - пл. Одеська - пр. Академіка Глушкова (М "ІПОДРОМ", автостанція "Південна", М "ВИСТАВКОВИЙ ЦЕНТР") - пр. Голосіївський - пл. Голосіївська (М "ГОЛОСІЇВСЬКА") - пр. Голосіївський - пл. Деміївська (М "ДЕМІЇВСЬКА") - просп. Науки - вул. МАРШАЛЬСЬКА Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-710-108-MG.

Киев - Багринова гора
1.467.359 грн. 1.477.535 грн.

34 m²

1 Комнат

подробно

Продам квартиру 2 ком. квартира 60 кв.м, Киев, Голосеевский р-н, Багринова Гора, Лысогорский спуск, 20

Квартира

13/25 эт. 60/20/21м Запрошуємо вас ознайомитися з чудовим пропозицією - 2-кімнатна квартира в ексклюзивному ЖК бізнес-класу Central Hills. Ця резиденція розташована на 13-му поверсі 25-поверхового будинку, який розташований в найчистішому та найзатишнішому куточку Києва. Central Hills - це не тільки місце проживання, а й спосіб життя, де природа, мистецтво та схожі інтереси об'єднуються в єдину гармонійну картину. Планується, що другий будинок комплексу буде зданий в експлуатацію в першому кварталі 2025 року. "Central Hills" знаходиться в престижному Голосіївському районі на історичній Багриновій горі, що пропонує захоплюючі панорамні вигляди на Дніпро та його притоки. Комплекс має обширну територію, яка натхненно зливається з великим природним парком, даруючи неперевершені ландшафтні краси. Безпека та комфорт мешканців гарантовані завдяки закритій території та цілодобовій охороні. Окрім житла, в плані комплексу передбачено школу, дитячий садок, торгово-розважальний центр, підземні та гостьові паркінги, спортивні майданчики, зони для барбекю, фітнес-центр та спа-салони. Зручність руху та доступу до громадського транспорту забезпечується близькістю до зупинки, до якої можна дійти всього за 10 хвилин пішки. Додатково, цей комплекс надає легкий доступ до основних станцій метро, включаючи "Деміївську", "Либідську", "Дружбу народів", "Печерську" та інші. Не упустіть можливість вкласти в інвестиції в нове життя, яке пропонує "Central Hills" - цей комплекс обіцяє бути не тільки місцем проживання, а й стилем життя, де всі ваші потреби та бажання відображені в кожному аспекті.вул. АКАДЕМІКА ЗАБОЛОТНОГО - пл. Одеська - пр. Академіка Глушкова (М "ІПОДРОМ", автостанція "Південна", М "ВИСТАВКОВИЙ ЦЕНТР") - пр. Голосіївський - пл. Голосіївська (М "ГОЛОСІЇВСЬКА") - пр. Голосіївський - пл. Деміївська (М "ДЕМІЇВСЬКА") - просп. Науки - вул. МАРШАЛЬСЬКА Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-710-202-MG.

Киев - Багринова гора
2.755.685 грн. 2.827.635 грн.

60 m²

2 Комнат

подробно

Продам квартиру 3 ком. квартира 84 кв.м, Киев, Голосеевский р-н, Багринова Гора, Лысогорский спуск, 20

Квартира

8/25 эт. 84/53/14м Запрошуємо вас ознайомитися з чудовим пропозицією 3-кімнатна квартира...

Киев - Багринова гора
3.348.186 грн. 3.435.606 грн.

84 m²

подробно

Продам 1 ком. квартиру ЖК Панорама Киев

Квартира

Продам шикарную 1-но комнатную квартиру ул. Майкопская 1А ЖК Панорама. Однокомнатная...

Киев - Голосеевский
$ 72.000

38 m²

1 Комнат

подробно

Продається 3-кімнатна квартира в ЖК «Теремки». Голосіївськ

Квартира

Продається 3-кімнатна квартира в ЖК «Теремки». Голосіївський р-н, Теремки-1. Загальна...

Киев - Голосеевский
$ 125.000

84 m²

3 Комнат

подробно

Продажа 1 квартири, м Деміївська 20 мин пешком, автономне опалення!!!

Квартира

Приваблива 1-кімнатна квартира (SF-2-665-960) пропонується до продажу по вулиці Іртышській,...

Киев - Голосеевский
$ 51.000

34 m²

1 Комнат

подробно

Продаж 1 кімнатної квартири-студії на Вільямса Теремки

Квартира

Продається квартира-студія на вулиці Академіка Вільямса (раніше відома як вул....

Киев - Голосеевский
$ 60.000

32 m²

1 Комнат

подробно

Продажа 1к квартиры студии ЖК Svitlo Park

Квартира

Продажа квартиры студии 34 кв.м в ЖК Svitlo Park, метро Выдубычи, метро Выдубычи 10 мин....

Киев - Голосеевский
$ 68.500

34 m²

1 Комнат

подробно

Сучасна 1-кімнатна квартира біля Голосіївського парку

Квартира

Продається стильна 1-кімнатна квартира-студія на проспекті Голосіївський, 114. Загальна...

Киев - Голосеевский
$ 57.500

30 m²

1 Комнат

подробно

Продаж 3-кімнатної квартири в ЖК вул. Моторний 11

Квартира

Продається 3-кімнатна квартира в ЖК вул. Моторний 11. Квартира дуже світла,...

Киев - Голосеевский
$ 102.000

91 m²

3 Комнат

подробно

Киев, Науки просп., 42/1к15, продажа двухкомнатной квартиры, район Голосеевский...

Квартира

Без комісії для покупця! Продам 2к кв на пр. Науки, 42/1к15, поруч Голосіївський...

Киев - Жуляны
45.900 грн. 47.900 грн.

45 m²

2 Комнат

подробно

Киев, пр.Науки, продажа коммерческой недвижимости: Магазин, район Голосеевский...

Торговые помещения

Продаємо квартиру. Початок проспекту Науки. Є невелика парковка прямо...

Киев - Жуляны
99.850 грн.

70 m²

подробно

квартира Киев-30 м2

Квартира

Продається стильна 1-кімнатна квартира-студія на проспекті Голосіївський, 114. Загальна...

Киев - Старый киев
2.214.264 грн. 2.157.760 грн.

30 m²

1 Комнат

подробно

квартира Киев-41 м2

Квартира

Продаем стильную 1-к квартиру в Голосеевском р-не по ул. Максимовича 26...

Киев - Старый киев
4.364.989 грн. 4.388.210 грн.

41 m²

1 Комнат

подробно

Продам квартиру 3 ком. квартира 91 кв.м, Киев, Голосеевский р-н, Багринова Гора, Моторный пер., 11

Квартира

22/25 эт. 91/52/12м Продається 3-кімнатна квартира в ЖК вул. Моторний 11. Квартира...

Киев - Багринова гора
3.886.200 грн. 3.906.600 грн.

1 Комнат

1 Ванных комнат

подробно

квартира Киев-60.8 м2

Квартира

Новеньки квартири які будує девелопер житлової та комерційної нерухомості з новою...

Киев - Старый киев
2.695.625 грн. 2.654.733 грн.

608 m²

2 Комнат

подробно

Продам квартиру 1 ком. квартира 50 кв.м, Киев, Голосеевский р-н, Саперная Слободка, Саперно-Слободская ул., 24

Квартира

14/26 эт. 50/20/12м Продам 1к квартиру 50, 4 м кв в новому будинку пo адресою: вул....

Киев - Саперная слободка
3.238.500 грн. 3.255.500 грн.

50 m²

1 Комнат

подробно
X

Недавно добавленные "квартира киев голосеевский пр. науки 20" Хочу что бы обьявления отправлялись на мой адрес.

Создать Уведомление
!

Информация, которую мы получаем от рекламных сайтов, может отличаться. Поэтому, зайдя на сайт листинга, вы не всегда можете найти то же предложение, что видите на waa2.

Waa2 Жильё

Забыл Пароль ?


Недавно добавленные "квартира киев голосеевский пр. науки 20" Хочу что бы обьявления отправлялись на мой адрес.