Вы должны ввести не менее 3 символов
Недавно добавленные Хочу что бы обьявления отправлялись на мой адрес.
Создать Уведомление

Аренда довгострокова оренда 1к. заболотного.

43 Результаты Поиска

Довготривала оренда квартири на вул. Академіка Заболотного

Квартира

#105924 До вашої уваги пропонується 1-кімнатна квартира студія в довгострокову оренду за адресою: вул. Академіка Заболотного, 1А, яка розташована на 11 поверсі 34-поверхового будинку. Квартира з хорошим ремонтом, обладнана меблями і всією необхідною технікою: Посудомийна машина, Сушильна машина, Холодильник, Варильна панель, Мікрохвильова піч, Пральна машина, Телевізор, Wi-Fi, Кондиціонер, Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція, автономність при блекауті. Комунальні послуги: 1000 грн + лічильники. Опадення індивідуальне електро. Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, та інше. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, поруч місця для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розв'язка 30 хвилин до центру міста, метро Теремки 5 хв. громадський транспорт. Агенство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних орендодавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! Комісія 50% за фактом підписання договору оренди.

Київ - Район голосіївський
$ 631

45 m²

1 Комнат

подробно

Довготривала оренда квартири на вул. Академіка Заболотного

Квартира

Довгострокова оренда 1 к квартири на Слов'янці Хороший житловий стан Необхідні...

Мікрорайон слов янка - Вінниця
$ 175

35 m²

1 Комнат

подробно

Оренда . кв Академіка Заболотного 100 Теремки

Квартира

Пропонується в оренду видова . кв. вул. Академіка Заболотного 100 37 кв. м 20/21 поверх Квартира дуже світла та затишна Є все необхідне для комфортного проживання. До ст. метро "Теремки" -10-15 хвинин пішки. Поруч ринок, ТРЦ "Магелан", школи, садочки, парково-лісова зона для прогулянок. Гарна транспортна розв'язка. 10-15 хв до ТРЦ Art Mall, ТРЦ Атмосфера та ТРЦ OCEAN PLAZA. Оренда...

Киевская область - Буча
$ 325

37 m²

1 Комнат

подробно
X

Недавно добавленные "довгострокова оренда 1к. заболотного." Хочу что бы обьявления отправлялись на мой адрес.

Создать Уведомление
!

Информация, которую мы получаем от рекламных сайтов, может отличаться. Поэтому, зайдя на сайт листинга, вы не всегда можете найти то же предложение, что видите на waa2.

Waa2 Жильё

Забыл Пароль ?


Недавно добавленные "довгострокова оренда 1к. заболотного." Хочу что бы обьявления отправлялись на мой адрес.